Tagged: Android Toggle Comment Threads | Keyboard Shortcuts

  • mirato71 5:22 pm on June 9, 2016 Permalink | Unresolved
    • Ellen (Support-Team) marked this unresolved
      8:18 am on June 14, 2016

    Tags: Android, ,   

    Baylys, Unexpected greyish background 

    Hi, Elma team! I’m developing a new website using Baylys. All good, as always, except for the unexpected greyish background that you can see here: https://drive.google.com/open?id=0B__50PNRuE_ETllyWmJVSGV2NG8
    This is on Chrome, on an Android device. I’ve tried on same Android with Firefox and it’s going pretty well.
    Any tip for what’s going on? Thank you!
    Best,
    Joan

     
    • Marc (Support-Team) 1:19 pm on June 13, 2016 Permalink | Log in to Reply

      Hi Joan,

      thank you for noticing this bug. Please use the following additional CSS code until a bug fixing theme update is released:

      @media only screen and (-moz-min-device-pixel-ratio: 1.5), only screen and (-o-min-device-pixel-ratio: 3 / 2), only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio: 1.5), only screen and (min-device-pixel-ratio: 1.5) {
          .sidebar-content #content .post {
              background: url(images/x2/post-border.png) 0 top no-repeat;
              -webkit-background-size: 20px 1px;
          }
      }
      

      Best,
      Marc

    • mirato71 7:13 pm on June 16, 2016 Permalink | Log in to Reply

      Perfect, Marc.
      Thanks!,
      Joan

  • McBorney 2:35 pm on October 30, 2015 Permalink | Flag unresolved

      Tags: Android, , ,   

      Weta: Anzeige auf Tablet und Handy 

      Hallo,

      danke zunächst für das schöne Weta-Theme. Ich habe mir damit eine minimalistische Portfolio-Seite gebaut (www.timtoppik.de), im Wesentlichen basierend auf dem Recent-Posts-Widgets. Die importieren Bilder haben die (Maximal-)Maße 1200x1200px.

      Ich habe das Theme vor allem gekauft, um meine Fotos auf dem Tablet zeigen zu können. Ich habe ein Samsung Tab S 8.4. Das Problem: In der Vertikal-Ansicht meiner Startseite sind die quadratischen Artikelbilder a) unterschiedlich groß, die Bilder der rechten Spalte sind größer als die der linken, b) sie “kleben” ohne Weißrand direkt aneinander und c) teilweise ausgespart, d.h. es gibt unschöne Freiflächen.

      Nachtrag: Auf meinem Handy (S4 mini) taucht das selbe Phänomen auf, dort allerdings nur in der Horizontal-Ansicht.

      Danke für einen Hinweis/Fix.

      Gruß
      McBorney

       
      • Marc (Support-Team) 10:39 am on November 2, 2015 Permalink | Log in to Reply

        Hallo McBorney,

        ich vermute hier den bekannten Bug (wird in einem zukünftigen Update gefixt), der sich bis zum Update mit folgendem ergänzenden CSS-Code reparieren lassen müsste:

        @media screen and (min-width: 480px) {
            .column-area .widget_weta_rp .rp-four-columns .post:nth-child(odd) {
                padding: 0 1.66% 0 0;
                clear: left;        
            }
        }
        @media screen and (min-width: 860px) {
            .column-area .widget_weta_rp .rp-four-columns .post:nth-child(odd) {
                width: 22.525%;
                padding: 0;
                clear: initial;
                float: left;
            }
        }
        

        Viele Grüße
        Marc

    • andiberlin 8:38 pm on April 9, 2013 Permalink | Flag unresolved

        Tags: Android, , ,   

        Fehlerhafte linke Sidebar beim Oita Theme unter Google Chrome für Android 

        Hi,
        ich nutze seit gestern das Oita Theme, und mir ist aufgefallen das auf keinem meiner Androidgeräte bei Benutzung vom Google Chrome Browser der Inhalt in der linken Seitenleiste nach aufklappen angezeigt wird. Mit einem anderen Browser funktioniert es, nur eben nicht mit Google Chrome.
        Das betrifft auch die Demo Seite des Oita Themes, hat also nichts mit meinem Blog oder den Einstellungen zu tun.

        Ist der Fehler bekannt?

         
        • pixeltunes 9:48 am on April 10, 2013 Permalink | Log in to Reply

          Hmm, ich setz das Oita Thema zwar nicht ein und kenne es nur von Screenshots aber meiner meinung nach hat Oita überhaupt keine linke Sidebar ;-)
          Verbesser (t) wenn ich falsch liege!

          • Robert 2:47 pm on April 10, 2013 Permalink | Log in to Reply

            …die linke Sidebar = Menu ;-) aber ich habe keinen Androiden hier. Auf Win7/8, Mac , WP7.8 und iOS ist alles gut…

        • Ellen 12:11 pm on April 11, 2013 Permalink | Log in to Reply

          @andiberlin: Vielen Dank für deine Meldung, ich bin bereits an diesem Fehler dran (leider besteht er erst seit ein paar Tagen, daher habe ich ihn bisher nicht entdeckt), suche aber noch nach einer Lösung. Der Chrome Mobile Browser für Android ist derzeit noch in der Beta-Phase und ich bin mir nicht 100% sicher, ob es nicht an einem Browser-Fehler liegt, da die bereits weitere mobile Chrome-Version von iOS (iPhone + iPad) diesen Fehler nicht mehr hat.

          Ich sage Bescheid, sobald ich eine Lösung gefunden habe und werde auf jeden Fall auch ein Theme-Update / erstes Workaround vorbereiten.

          Viele Grüße, Ellen

          • andiberlin 12:00 am on April 12, 2013 Permalink | Log in to Reply

            Gut möglich das es am Chrome Browser der Androidversion liegt, denn auf allen anderen getesteten Browsern lief es. Insofern ist das jetzt nicht so wild.

            • Ellen 10:51 am on April 15, 2013 Permalink | Log in to Reply

              @andiberlin: Ich habe am Wochenende noch einmal einige Tests gemacht und werde diese Woche noch ein Theme-Update vorbereiten, um Oita auch für die aktuelle Chrome Android-Version kompatibel zu machen. Viele Grüße, Ellen

      • shaunevans 12:11 am on March 15, 2013 Permalink | Flag unresolved

          Tags: Android, ,   

          JS errors in Tatami on Android (Chrome)? 

          Hi Guys …

          Really like the Tatami feed. I was using it on Chrome for Android the other day and noticed that when you click the menu or sidebar links they display correctly. Then, when you return to the main page your logo disappears and neither the menu or sidebars display correctly when clicked. It’s as if the items in the menu and sidebar (and perhaps the logo) are still in a display:none state as they’re all hoverable and clickable, but just not displayed.

          I haven’t seen the same behaviour on Chrome for Ipad. Is this perhaps a JS problem? Thanks!

          Shaun

           
          • Ellen 8:57 pm on March 18, 2013 Permalink | Log in to Reply

            @shaunevans: Thanks a lot for your feedback and the problem report. I will test it again and try to find a solution/bugfix asap. Could you maybe let me know which version of Android you are using? That would be very helpful. Thanks a lot! Ellen

          • shaunevans 7:42 am on April 3, 2013 Permalink | Log in to Reply

            Hi Ellen …

            Sorry .. just tried the forums on IE and I’m able to see your response. Thanks! I’m using ICS and it’s Google Chrome for Android (most recent version … i can’t find a version number anywhere in it).

            Thanks!

            Shaun

            • chriplo 9:34 am on April 9, 2013 Permalink | Log in to Reply

              Hi Ellen and all guys,

              as I wrote via email to you Ellen, I have the same problem. I have overlooked that the issue is already known and Ellen is working on a solution/fix for this.

              For further information:

              The issue seems to exist with the Chrome Browser and Opera Beta not depending on a special version of Android.

              Tested on a Nexus 4 (Stock, unrooted) with Android 4.2.2, Chrome 26.0.1410.58 (JS V8 3.16.14.11) and Chrome Beta 26.0.1410.49 (JS V8 3.16.14.10) (funny version numbering of Google) and with Opera Beta 14.0.1074.54070 (Offroad mode NOT activated)
              Also tested and confirmed on a Sony Ericsson Xperia Arc S (Android 4.0.4) with Chrome 26.0.1410.58 and Opera Beta 14.0.1074.54070 (Offroad mode NOT activated)

              Tested without any problems:
              Nexus 4 with Firefox Beta 21.0, Firefox 20.0 , Dolphin 9.3.2, Opera Mobile 12.10.ADR-1301080958
              Xperia Arc S (Android 4.0.4) with Dolphin 9.3.2, Stock Browser, Opera Mobile 12.10.ADR-1301080958
              Xperia Arc S (Android 2.3.4) with Stock Browser

              Thanks a lot in advance!

          • Ellen 8:26 pm on April 9, 2013 Permalink | Log in to Reply

            @shaunevans , @chriplo: Thanks a lot for your replys and feedback, regarding this Chrome bug. I’m working on a solution at the moment and will prepare a theme update and first workaround asap. I will also keep you updated here in the comment thread. Thanks again for your help. Best, Ellen

            • Ellen 10:55 am on April 15, 2013 Permalink | Log in to Reply

              @shaunevans, @chriplo: Ich tested the Tatami theme in Chrome for Android over the weekend and it seems that the current browser version (the Android version is still in Beta) has trouble handeling the fixed position in the off canvas. Therefore I will prepare a Tatami update within this week to make the theme more compatible. Best, Ellen

              • shaunevans 12:08 pm on May 1, 2013 Permalink | Log in to Reply

                Hi Ellen … Any news on the Tatami update? Would be keen to incorporate it into the site design for our new site, but only if the Mobile bugs are sorted. Thanks! It’s a great theme (as is all of your work!)

        c
        compose new post
        j
        next post/next comment
        k
        previous post/previous comment
        r
        reply
        e
        edit
        o
        show/hide comments
        t
        go to top
        l
        go to login
        h
        show/hide help
        shift + esc
        cancel