Updates from September, 2016 Show/Hide all comments | Keyboard Shortcuts

  • marcelasenise 10:44 pm on September 15, 2016 Permalink | Flag unresolved

      Tags: ,   

      zuki and yoast 

      hello there, i’m having issues with my yoast pluggin on my blog marcelasenise.it

      meaning until a week or so ago it did work normaly, with the trafic lights all functioning. all of the sudden it was gone. It won’t let me work on insert any keyword. it doen’t even have the windows anymore for readability and keyword.
      i already deactivated, uninstalled, installed again, reactivate, re-installed wp update but nothing has changed.

      I appreciate your help

      thank you

       
      • Marc (Support-Team) 2:07 pm on September 19, 2016 Permalink | Log in to Reply

        Hi @marcelasenise,

        Zuki isn’t interfering with any plugin related mechanisms in your dashboard. Please contact the plugin support, they should be able to work. To completely rule out that the theme itself has anything to do with it, you can temporarily switch to a default theme like “Twenty Sixteen” and check the issue again.

        Best,
        Marc

    • marcelasenise 7:06 pm on September 8, 2016 Permalink | Flag unresolved

        Tags: , , worpdress   

        Hello again i’m trying to add on my… 

        Hello again, i’m trying to add on my social menu the custom link for WordPress (tried both .org and .com on label) but I keep getting the star as icon and not the W for wordpress.
        my steps are Menu > Custom Link > URL http://www.marcelasenise.it/ > Navitagion Label WordPress.org > save.
        When i refresh my homepage I get the star icon.
        where am I stumbling??
        I appreciate the help!
        thanks so much

         
        • Marc (Support-Team) 10:09 am on September 12, 2016 Permalink | Log in to Reply

          Hi @marcelasenise,

          the URL needs to contain the domain wordpress.com or wordpress.org. The following additional CSS code will provide the WordPress icon for your specific URL:

          .widget_nav_menu .menu li a[href*="marcelasenise.it"]::before {content: '\f205';}
          

          Best,
          Marc

          • marcelasenise 10:37 pm on September 15, 2016 Permalink | Log in to Reply

            hi again @marcj thank you for the info. however i don’t know where to add the code (note very practical with coding sorry…can you give a me hand with it please?

      • marcelasenise 12:55 am on September 3, 2016 Permalink | Resolved
        • marcelasenise marked this resolved
          7:02 pm on September 8, 2016
        • marcelasenise marked this unresolved
          5:55 pm on September 4, 2016

        Tags: mailto   

        hello team I’m issues with the mailto link… 

        hello team, I’m issues with the mailto link I have added (two different ones even one I took from the forum on a previous resolved post.)
        when i first set the link it did work. a few weeks ago. now however if i click on the icon i get a new page saying it could be a scam address and if you click ignore or it’s ok it redirects to the homepage.
        what am i’m doing wrong please?
        i’m using Ponsonby theme
        those are the two links i used:
        mailto:you@yourdomain.com as in mailto:m.senise@lafoodsitter.com

        hello@website.com

        thank you for your help

         
        • marcelasenise 5:57 pm on September 4, 2016 Permalink | Log in to Reply

          hello hello? i’m still wating on a hand for my unresolved issue. please as I really need to put my blog back online this week.
          thank you so much

          • Marc (Support-Team) 1:57 pm on September 5, 2016 Permalink | Log in to Reply

            Hi @marcelasenise,

            where did you put the link? Which browser are you using? Do you have a working email client installed, since the mailto-links need to be processed by an email client? Can you try a different browser and check again?

            Access to your problematic page would be helpful as well, since we could live check the issue and tell you if there is something wrong with the code in general.

            Best,
            Marc

            • marcelasenise 4:59 pm on September 5, 2016 Permalink | Log in to Reply

              ciao @marcj thanks for getting back to me!

              I use firefox as I normaly do (using Mac), and I did put the link as a custom link under appearance, menus > social two > mailto

              I’ll put the site back on for a while so you can have a look!
              Let me know! i’m here working
              Thanks Marcela

            • marcelasenise 4:02 pm on September 6, 2016 Permalink | Log in to Reply

              hi @marcj do we have any news on my issue please?
              thank you!

              • Marc (Support-Team) 10:58 am on September 7, 2016 Permalink | Log in to Reply

                Hi Marcela,

                the code used in your menu displays the following link:

                http://mailto:mail@lafoodsitter.com/

                Please check your menu item and remove the “http://”. If your menu item doesn’t contain the “http://”, I guess you are using a plugin, which tries to repair erroneous links. In this case please deactivate the plugin and check the link again.

                Best,
                Marc

                • marcelasenise 4:28 pm on September 7, 2016 Permalink

                  Ciao @marcj thank for getting back to me! you were indeed right i had by mistake inserted the “http://”. i have enabled the coming soon mode again for now.
                  i guess all is ok…until i find another “problem” :))
                  thank you so much
                  best

      • marcelasenise 12:44 am on September 2, 2016 Permalink | Resolved
        • Ellen (Support-Team) marked this resolved
          12:34 am on September 3, 2016
        • Ellen (Support-Team) marked this unresolved
          12:34 am on September 3, 2016

        Tags: , , signature   

        how to add the “about” with picture & bio on post signature 

        how can I add the signature of the post like it is set for Ponsonby? Thanks so much

        (you have your pic in thumbnail next to it)
        by Ellen

        Hi, I’m Ellen, blogger and WordPress theme developer at Elmastudio.de. I love traveling, vegan Thai food, NZ, fluffy puppies and lots of green tea. You can also find me on Twitter and Facebook. I collect inspirations on Pinterest and save all my pics at Flickr.

         
        • Marc (Support-Team) 10:03 am on September 2, 2016 Permalink | Log in to Reply

          Hi @marcelasenise,

          this info can be added in your Dashboard at Users -> Your Profile -> Biographical Info. If this field is filled out, it’ll be automatically displayed below your posts.

          Best,
          Marc

          • marcelasenise 12:22 am on September 3, 2016 Permalink | Log in to Reply

            Thank you so much Marc! All sorted! :)
            Best,
            Marcela

      c
      compose new post
      j
      next post/next comment
      k
      previous post/previous comment
      r
      reply
      e
      edit
      o
      show/hide comments
      t
      go to top
      l
      go to login
      h
      show/hide help
      shift + esc
      cancel