Updates from notthatguy Show/Hide Comments | Keyboard Shortcuts

  • notthatguy 11:48 am on May 5, 2017 Permalink | Flag unresolved

      Tags: ,   

      Hi again,

      I’ve noticed that when using the “Serif” style theme, then the “Play” overlay on the thumbnails are not added? Can I activate this?

       
      • Marc (Support-Team) 1:59 pm on May 5, 2017 Permalink | Log in to Reply

        Hi,

        unfortunately the serif design style doesn’t support these overlays, but you can add them with the help of additional CSS code. Please understand that we cannot provide help for individual customizations in the forum.

        The following code could be a start for your adjustments:

        .format-video .entry-thumbnail a:before {
            display: block !important;
            z-index: 11;
        }
        

        Best,
        Marc

    • notthatguy 10:04 am on May 5, 2017 Permalink | Unresolved
      • notthatguy marked this unresolved
        8:41 pm on May 6, 2017

      Tags:   

      Hi,

      I seem to have an issue on the big-thumb feature for single posts. For some reason I have a 5px bottom-border. ( Here is a link to show what I mean: http://imgur.com/a/CloSn )

      This happens regardless of what image size I upload as the featured image. I even tried using exactly the same image, title and intro from the theme-demo here:

      About an powerful connections humans have with the ocean

      But the same thing happens, still the border?

      When viewing from a mobile device, the border is much more evident. I am not using any plugins or custom CSS other than Jetpack for the related posts.

       
      • Marc (Support-Team) 1:44 pm on May 5, 2017 Permalink | Log in to Reply

        Hi,

        can you provide a direct link to your website? I’d like to check the issue live.

        Best,
        Marc

        • notthatguy 11:22 pm on May 5, 2017 Permalink | Log in to Reply

          Hello Marc,

          I can’t provide a live example. I had to switch to a different layout version due to this issue. I am currently using the Serif version which has it own troubles as well.

          The thumbnail previews get different sizes depending on the width/height ratio, which screws up the homepage layout. Can you recommend me a fixed size to use as a featured image for all post in order to get the intended thumbnail preview of the different layouts options in Serif?

    • notthatguy 10:05 pm on May 4, 2017 Permalink | Flag unresolved

        Tags:   

        Uku theme – related posts not working? 

        Hi,

        I have just purchased the Uku theme from your website. I am using a fresh WP installation (latest version), I have connected the site with Jetpack and tried adding “Related Posts” but it is somehow not working?

        It shows them when viewing from the Customizer preview, but whenever I save and go view the site “live”, they do not show up. The area is just blank. I have checked from multiple browsers+computers and the related posts are missing from all?

        What can it be? Jetpack is correctly connected and I’ve also added the “Sharing” buttons without any issues, that worked perfectly.?

         
        • notthatguy 9:55 am on May 5, 2017 Permalink | Log in to Reply

          Never mind! After adding 6 more posts they started showing up. I guess it just starts after a certain amount of articles having been posted.

      c
      compose new post
      j
      next post/next comment
      k
      previous post/previous comment
      r
      reply
      e
      edit
      o
      show/hide comments
      t
      go to top
      l
      go to login
      h
      show/hide help
      shift + esc
      cancel