Updates from cash Show/Hide Comments | Keyboard Shortcuts

  • cash 10:50 am on March 29, 2017 Permalink | | Flag unresolved

      Tags:   

      Neubau: Seitenlogo auf Artikelseite 

      Guten Tag,

      noch eine Frage, die ich mir stelle: Wenn ich eine Artikelseite habe, steht links oben “zurück”. Ich würde aber gerne denselben Header haben wir auf der Startseite. Ist es möglich, das so einzurichten?

      Lieber Gruß!

       
      • Marc (Support-Team) 11:29 am on March 30, 2017 Permalink | Log in to Reply

        Hallo,

        dies lässt sich mit einer kleinen Änderung am Theme-Code umsetzen. Für Anpassungen am Code empfehle ich dir dringend die Verwendung eines Child-Themes. Ein vorbereiteter Child-Theme-Ordner ist in der Neubau-Dokumentation verlinkt.

        Wenn du eine Kopie der header.php im Child-Theme-Ordner angelegt hast, kannst du dort die Zeile 33, welche wie folgt aussieht, anpassen:

        			<?php if ( is_front_page() ) : ?>

        Hier kannst du die Bedingung einfach immer “wahr” werden lassen, so dass die Darstellung auf allen Seiten, wie auf der Startseite aussieht:

        			<?php if ( true ) : ?>

        Weitere Anpassungen sind mit ergänzendem CSS-Code möglich.

        Viele Grüße
        Marc

    • cash 11:33 pm on March 27, 2017 Permalink | | Flag unresolved

        Tags:   

        Hallo,

        ich habe eine kleine bezüglich des Neubau-Themes. Es geht um die Navigations-Bar oben, die erscheint, wenn man runterscrollt. Ich würde mir wünschen, dass der Hintergrund der Navigation nicht weiß, sondern transparent ist. Gibt es dafür eine einfache Möglichkeit?

        Herzlichen Dank für die Hilfe!

         
        • Marc (Support-Team) 2:54 pm on March 29, 2017 Permalink | Log in to Reply

          Hallo,

          dies sollte mit folgendem ergänzenden CSS-Code umzusetzen sein:

          @media screen and (min-width: 1100px) {
          	#overlay-wrap {
          		background: transparent !important;
          	}
          }
          

          Viele Grüße
          Marc

      • cash 9:25 pm on February 16, 2017 Permalink | | Flag unresolved

          Tags:   

          Neubau: Image subtitles 

          Hey guys,

          as far as I can see, there is no way to show image subtitles in the article pages of Neubau. Which is weird because I’d really love to give credit to the photographers. Am I missing something here? The article image itself, which is show left of the article in a single post, also doesn’t show image subtitles.

          I really hope you can help me out!

          Thanks in advance,
          Cash

           
          • Marc (Support-Team) 10:31 pm on February 16, 2017 Permalink | Log in to Reply

            Hi Cash,

            unfortunately the feature image cannot display an image’s caption, but you should be able to add captions to your images within the actual content of the post / project.

            Please make sure you’re using the “Caption” field in the image’s settings.

            If it’s still not working, please provide a direct link to the problematic page, and I’ll check the issue live.

            Best,
            Marc

          • orangepen 9:06 am on February 21, 2017 Permalink | Log in to Reply

            Hi Cash,

            insert in single.php the following code and the capture text of your featured image will be displayed in the post :

            post_excerpt ) : ?>

            Define a new class “.entry-thumbnail-caption-text” in you style.css

            Best
            wolf

            • Marc (Support-Team) 11:34 am on February 27, 2017 Permalink | Log in to Reply

              Hi wolf,

              please use the code shortcode to post code to the forum: [code]Your code here…[/code]

              Best,
              Marc

        • cash 11:22 am on January 4, 2016 Permalink | | Flag unresolved

            Tags:   

            Links are not highlighted 

            Hi there,

            I bought the theme package and installed Onigiri. My website, so far, is finished, with one problem: Links are supposed to be highlighted in blue – but it doesn’t work for me. I can’t see the difference between text and link, see here for example: http://khesraubehroz.com/portfolio/hier-oben-iii/ – I can only “see” the hyperlink when I hover the respective word but only because it is underlined then.

            Thanks for your help!

             
            • 834rd 11:54 am on January 4, 2016 Permalink | Log in to Reply

              Hey,


              a {
              color: #959595; /* your favorite color */
              }

              A online colorpicker: Click me

              Greetings

            • cash 4:14 pm on January 5, 2016 Permalink | Log in to Reply

              Hi,

              where am I supposed to put this? My problem is: In the Customizer the link color is set to blue – but it is not working. And I am not sure why that is…

              • cash 4:16 pm on January 5, 2016 Permalink | Log in to Reply

                Nevermind. I just changed the color in the Customizer to something else and then changed it back – and now it’s working. Weird.

                Thanks for your help anyway!

                • 834rd 6:43 pm on January 6, 2016 Permalink | Log in to Reply

                  It’s a theme problem, i think. Help four you, if you’re looking for changes in your css file (you can paste my code in it): Custom CSS

          c
          compose new post
          j
          next post/next comment
          k
          previous post/previous comment
          r
          reply
          e
          edit
          o
          show/hide comments
          t
          go to top
          l
          go to login
          h
          show/hide help
          shift + esc
          cancel